Valgeranna Veinitall
Valgeranna Veinitall – mikro veinimaja aastast 2015, mida veab eest isa-tütre duo (endise nimega Mamm&Frukt veinimaja). Tootmine ja külastuskeskus asuvad üle 140 a vanuses mõisakompleksi kuulunud hobusemaneežis. Sellest ka nimi Veinitall….sest veinimaneež kõlaks liiga veidralt ka meie enda jaoks. Ja veidrusi me armastame. Fookus on ennekõike muidugi kvaliteedil kuid ka uute maitseeksperimentide läbiviimisel, et sortiment pakuks üllatusi. Selles tulenevalt väärindatakse nii populaarseid tooraineid nagu nt rabarber, aga ka keerukamaid ja erilisemaid metsaande nagu pohl ja pihlakad. Üks populaarsemaid veine valmib suisa ingverist.
Vahuveinid valmivad kahel meetodil: méthod non-traditionelle ja méthod ancestrale. Kõige selle juures usutakse, et vein, eriti marjavein on lõbus sotsiaalne jook, mitte vaid snoobide pärusmaa. Mardilaadale võetakse kaasa lustakas valik mulle ja stille ja midagi uudset ka 40+ kanguse kategooriast.